Translate

kolmapäev, 29. aprill 2015

Põhikooli poisid võidukad

Täna 29. aprillil oli võistlustules põhikooli jalgpallipoisid kui ka võrkpallurid. Päev oli eduks mõlemal pool, kuna jalgpallurid võitsid poolfinaalturniiri alagrupi täis eduga. Teisipäeval 5. mail on finaalturniir.
Võrkpallurid võitsid Tallinna koolinoorte meistritiitli kaotusteta. Finaalturniir tõi veidi ärevust, sest Henry Veetamm mängis lahases käega, kes on ühtlasi meie põhiründaja. Eilne esimene mäng Tallinna Reaalkooliga oli ebakindel, kuna poisid lootsid vastuvõtul ja söötudel liialt Henryle, kes siiski täitis kandvat rolli ja oli rünnakutel resultatiivne. Mängu teine pool aga kuulus kindlalt meile. Tänane esimene mäng 21. Kooliga kulges "ärevalt", esimene geim sujus küll poistel hästi, aga teises geimis hakkasid vastased vastu, mis tegi meie poisid närviliseks ja nii kulges üle kolmekümne punkti geim võiduks. Päeva teises mängus Tallinna Humanitaargümnaasiumi vastu olid poisid juba kindlamad ja võitsid turniiri. Teine koht Tallinna Humanitaargümnaasiumile, kolmandaks tulid Inglise Kolledzi poisid.


Kuldmedali teenisid: Rivo Soolepp 9c, Andre Šmoilov 9c, Essu Heintalu, Henry Veetamm 9c, Andrus Palu, Markus Helde, Mihkel Vaher, Pietro Cicetti 9a ja Kristofer Niine



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar