Translate

teisipäev, 1. märts 2016

Tallinna koolinoorte meistrivõistluste võrkpalli finaal meie võimlas

Täna toimus meie kooli võimlas Tallinna koolinoorte meistrivõistluste finaal gümnaasiumi poiste võrkpallis. Rahvast oli kaasaelama tulnud palju, tribüünid oli peaaegu rahvast täis õpilasi ja õpetajaid. Mõned klassid olid valmistanud ergutavaid loosungeid ja kaasaelamine oli võimas.

Alaguppides toimunud mängud andsid aimu koolide mängutasemetest ja selle põhjal võis teha järeldusi medalikolmiku pretendentidele. Nädalaid tagasi toimunud alagrupi mängudes kohtusid juba tugevamad koolid. Siis loovutasid meie poisid vaid ühe "geimi" Reaalkooli poistele. Kuulduste järgi pole teistes alagruppides tugevamaid vastaseid, siis oli pilt selge, et suure tõenäosusega on kuldne medal meie. Täna oli lihtsalt vormistamise päev. Millised koolid saavad aga järgmised kohad olid aimatav, aga mitte kindel. Hõbemedali eest asusid võitlusesse GAG ja Reaalkool. Esimese geimi võitis napilt GAG, teises geimis võtsid Reaalkooli poisid end kokku ja nende ühtlasem tase tõi neile teises geimis võidu. Ees oli otsustav kolmas geim ja Reaalkooli poisid olid kindlamad otsustavas geimis ja sellega võitsid nad hõbemedali, pronks GAG poistele. Meie poiste viimaseks vastaseks oli Pääsküla Gümnaasium, keda marulise toetuse abil võideti võimsalt, esimene geim koguni 25:3. Teades, et vastased pole just tugevad, mängisid poisd oma kindat tõsist võrkpalli, austades vastast ja ennast.

Kuldmedali said: Oscar Leemets, Karl Stamm, Sander Mais, Danek Kullerkupp, Tamur Viidalepp, Reimo Reimand, Henry Veetamm, Rainer Kont-Kontson ja Oliver Karlson



Suur tänu ja kiitus finaali vilistanud tüdrukutele Birgitile ja Laurale



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar