Translate

kolmapäev, 8. detsember 2021

Haridustöötajate võrkpalliturniir 2021


 4. detsembril toimus Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi spordikompleksis VI Tallinna haridustöötajate võrkpalliturniir Tallinna Koolijuhtide Ühenduse karikale.
20211204_155456

Turniir sai käesoleval aastal uue võitja ja nii kirjutatakse rändkarikale uue koolina Tallinna Lilleküla Gümnaasium.

Juba aastaid on mitmed koolid pidanud omavahel sportlike kohtumisi, kus peamiseks spordimänguks on olnud võrkpall. Nii saigi alguse turniiri idee, sest miks mitte võtta kokku juba rohkem koole, et veeta koos aega sportlikult.

Vaatama tervise kriisile, olid 7 kooli suutnud komplekteerida oma võistkonna. Märkimisväärne oli kõigi osalejate suur tahe mängida ja veeta aega sportlikult. Osalejad nautisid ühist koos veedetud aega turniiril, kuna eelmine aasta turniir seoses viiruse levikuga ei toimunud.  Vaatamata keerulisele ajale näitab turniir, et Tallinna koolides töötavad sportlikud ning ühtse meeskonnana töötavad inimesed.

Mängud olid väga pingelised, sest kes ikka tahtis oma naaber koolile alla jääda vaatamata sellele, et eesmärk oli nautida sportliku koosviibimist.  Osalejad jäid turniiriga väga rahule ning said indu uutele sportlikele eesmärkidele.

Aitäh Tallinna Haridusametile toetamast, OÜ Lavkale toitlustamast ja Tallinna Kuristiku Gümnaasiumile, kelle ruumides turniir toimus.

Tulemused:

1. Lilleküla - Arte Gümnaasium

2. Gustav Adolfi Gümnaasium

3. Kuristiku Gümnaasium

4. Laagna Gümnaasium

5. Mahtra Põhikool

6. Mustamäe Reaalgümnaasium

7. Lasnamäe Vene Gümnaasium

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar